FAQ

Bekijk hier beneden de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Personal training is een exclusieve 1-op-1 training met een personal trainer.

Gedurende de personal training ben je continue bezig met je personal trainer op het gebied van beweging, voeding en coaching. 

Je traint 1-op-1 in een privé ruimte waarin jij in volledige privacy samen met Mofit aan de slag gaat. Mofit stelt jou in staat om jouw gestelde doelen omtrent voeding, sport, lichaam en jouw gezondheid op een effectieve manier te behalen.

Voordelen van personal training zijn: voortdurende vooruitgang en motivatie, blijvende transformatie, het zetten van kleine stapjes op weg naar het einddoel.

Mofit is er voor jou. Je kunt bij mij jouw verhaal kwijt en je wordt voorzien van oprechte en eerlijke adviezen.

 

  • – Voedingsadvies
  • – Diverse en aangepaste trainingen (volledig afgestemd op jouw doelen)
  • – 1-op-1, duo of triple trainingen
  • – Minimaal 2 keer per training

Wil jij een volledige transformatie? Maak dan nu kennis met MoFit

Vele gingen jou al voor. Wil jij ook je leven veranderen?

Iedere personal training sessie duurt 60 minuten. Personal training is alleen mogelijk op afspraak.

Personal training is voor jong en oud. Het is voor iedereen toegankelijk. Voorafgaand jouw traject dient er eerst een consult/intake afspraak ingepland te worden om jouw doel, traject en pakketten te bespreken.

 

Hoe lang je moet trainen voor het juiste resultaat is afhankelijk van verschillende factoren. 

Resultaat kan snel worden geboekt, maar langdurig blijvend resultaat, daar is een langere adem voor nodig. Daarom raad ik alle leden aan om minimaal 3 maanden een traject aan te gaan. Op deze wijze kan er stapsgewijs gewerkt worden naar een verandering in mindset en leefstijl, pas dan kun je blijvend resultaat creëren.

Zeker weten! Beginners kunnen sneller voortgang boeken dan gevorderden. Het is vooral handig zodat Mofit jou de juiste technieken, houding leert om goed te beginnen en blessurevrij te trainen.

Dit verschilt per persoon. Afhankelijk van je doel, verwachtingen en of je beginner of gevorderd bent, adviseert Mofit de frequentie van trainingen in jouw programma per week.

Natuurlijk! Mofit werkt met cliënten van alle fitness niveaus. Fitness en sport is voor iedereen. Mofit selecteert de oefeningen, gewichten en herhalingen gebaseerd op jouw eigen fitnessniveau. Mofit maakt een programma op maat voor jou en jou alleen. Je zult verbaasd zijn over wat u wel niet kunt!

Just start

Mofit werkt uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak dien je de intakeformulier in te vullen. Die vind je hier.

Comfortabele sportkleding, sportschoenen, flesje water, handdoek en een slotje voor je kluis zodat je je spullen veilig kunt opbergen

Ja, is zeker mogelijk! Hiervoor kun je direct telefonisch contact opnemen.

h

CONTACT

ALGEMENE VOORWAARDEN

VOLG MIJ

Instagram: @Mofit.pt

LinkedIn: Mo Fit

Whatsapp: +31 6 86 17 23 60

L

© Copyright 2022 Mofit. All Rights Reserved | Designed and developed by High Level Marketing.